keskiviikko 23. joulukuuta 2009

KASPER HÄMÄLÄINEN"NEXT FINNISH STAR"FOOTBALL PLAYER

Hämäläinen veikkaa Saksaa mestariksi

[27.6.2009 13:37:00]

Suomen U21-maajoukkue päätti historiallisen EM-taipaleensa viime maanantaina. TPS:n keskikenttäpeluri Kasper Hämäläinen on jo ehtinyt hieman sulatella turnausta ja samalla hän valmistautuu lauantain Veikkausliigaotteluun MYPAa vastaan.

- Niin, nolla pistettä sieltä tuli, eli jäi vain luu käteen. Pysyttiin hyvin peleissä mukana mutta maalit jäi vaan tekemättä. Viimeinen peli oli meiltä varmaan heikoin, siinä Espanja jyräsi meidät, muistelee "Kappe" vaatimattomasti TPS:n verkkosivuilla.

Suomen eri medioissa Kappen esitystä Espanjaa vastaan kuitenkin kehuttiin.

- No siellä oli kentällä aukkoja, joista pystyi kuljettamaan palloa. Eikä Espanja ollut ihan niin fyysinen kuin aiemmat vastustajamme.

Suomen joukkue vietti tiiviin EM-kisajakson Göteborgin ja Halmstadin lähistöllä.

- 12 päivää oltiin yhdessä. Onhan se aika pitkä aika, mutta olosuhteet olivat hienot ja hotellit olivat erinomaisia. Päästiin pelaamaan golfia ja Göteborgissa käytiin myös Lisebergin huvipuistossa. Mitään hotellikuolemaa ei tullut missään vaiheessa.

Suomalaisia jalkapallon ystäviä oli matkustanut suurin määrin kannattamaan Pikkuhuuhkajia. Tämä kuului Kappen mukaan myös kentälle.

- Oli se aika yllättävää, kun Englanti-matsissa Maamme-laulu raikasi niin lujaa katsomoissa. Kyllä siinä tuli kylmät väreet selkäpiihin. Aika haikea fiilis on kun muistelee noita hetkiä.

Kappella on myös aavistus siitä, kuka turnauksen vie lopulta nimiinsä.

- Kyllä mä luulen että Saksa sen vie. Niillä on kompakti joukkue, joka pelaa hyvin yhteen ja pari ratkaisijaa, jotka pystyy kääntämään ottelun saksalaisille, vinkkaa Kappe lopuksi.

Tositoimissa Hämäläinen nähdään jälleen lauantai-iltana, kun TPS isännöi MYPAa.


Ei kommentteja: