sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

FINNISH SOCCER/FOOTBALL PLAYERS: MIKA VÄYRYNEN vs. NIKLAS MOISANDER

Väyrynen haastaa Moisanderin

Perjantai 5.3.2010 klo 11.47

Suomalaisseurat ottavat yhteen Hollannissa.

Mika Väyrynen edustaa Heereenveeniä ja Niklas Moisander AZ  Alkmaaria.
Mika Väyrynen edustaa Heereenveeniä ja Niklas Moisander AZ Alkmaaria.


Jalkapalloilun viikonvaihteen kärkitaistot Euroopassa:

- AS Roma-AC Milan, Italian Serie A (la)

- Real Madrid-Sevilla, Espanjan La Liga (la)

- Chelsea-Stoke, Englannin cupin 6. kierros (la)

- AIK-IFK Göteborg, Ruotsin Supercup (la)

- Bordeaux-Montpellier, Ranskan liiga (su)

Hollannin jalkapalloliigan hallitseva mestari AZ Alkmaar on saanut kurssinsa käännettyä surkean alkukauden jälkeen ja jatkaa nousuaan kohti eurocup-paikkoja. Niklas MoisanderinMika Väyrysen Heerenveen. AZ on pelannut viisi ottelua ilman tappioita, ja seuraavaksi vastaan tulee sarjapaikastaan taisteleva

- Joukkueessa on tällä hetkellä kova itseluottamus, ja tavoitteena on voittaa loput ottelut, jotta nousemme lähemmäs kärkeä. Voimme lähteä luottavaisina Heerenveeniä vastaan ja on mukava päästä pelaamaan "Väykkää" vastaan. Hieno homma, että hän on jälleen pelikunnossa. Psykologista sotaa on käyty puolin ja toisin jo vähän aikaa, AZ-toppari Moisander naurahtaa.

Juha Hakolan Heracles isännöi Niki Mäenpään sarjapaikastaan taistelevaa Willem II:ta lauantaina. Joonas Kolkan Breda sitä vastoin pyrkii laittamaan kapuloita rattaisiin sarjakärki PSV:lle. Tim Sparv saattaa tehdä myös debyyttinsä uudessa seurassaan Groningenissa, sillä Sparv on toipunut nivusvammastaan ja sai vuoden ensimmäiset peliminuuttinsa A-maajoukkuepaidassa Malta-ottelussa keskiviikkona.

Saksassa Bayer Leverkusen joutui päästämään Bayern Münchenin ohitseen viime kierroksella. Taistelu Saksan mestaruudesta jatkuu Bayernin vierasottelulla Kölnissä lauantaina. Sami Hyypiän Leverkusen matkustaa sunnuntaina Nürnbergin vieraaksi.

Englannissa suurin mielenkiinto kohdistuu cupin puolivälieriin. Yllätyksentäyteisten cupin aiempien kierrosten takia Valioliigan kärkijoukkueista mukana on enää Chelsea, joka kohtaa Stoken. Toisensa kohtaavat myös Antti Niemen Portsmouth ja Teemu Tainion Birmingham City.

Ei kommentteja: